Ferrari 458 Speciale at work - Sportscar Event 2015

Ferrari 458 Speciale på Jyllandsringen

BiLViDEO

BiLViDEO

Vi elsker superbiler!

Rap tur i den italienske Ferrari 458 Speciale på Jyllandsringen

Til en tur i den flotte Ferrari 458 Speciale, kan man ikke sige nej, når muligheden byder sig. Det gjorde den på FDM Jyllandsringen 2015. En lørdag, der startede med mørke skyer, men som op af dagen blev udbyttet med små hvide vatskyer sivende henover en blå himmel.

Vi havde faktisk besluttet os for, at prøve to forskellige Ferrari 458 Speciale. Nu var tiden inde til at prøve den første af de to italienske fuldblodssportsvogne. Jeg skulle nu føle på egen krop, hvordan det er, når en Ferrari med 4,5 Liters, V8 motor leverer G-påvirkninger gennem banens kurver.

Høre lyden af den rappe motor, når den føres igennem hele lydregisteret. Nedgearingerne, som er en sand fornøjelse at høre på, både indefra og udefra.  En oplevelse man ikke skal snyde sig selv for, hvis muligheden dukker op.

Virkeligheden er bedst. Men man kan få en lille fornemmelse af, hvad en Ferrari 458 Speciale på Jyllandsringen kan. Nyd videoen.

Ferrari 458 Speciale - Acceleration and Downshift - Sportscar Event 2015

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Superbiler

Flere superbils blogindlæg:

Ferrari 70 års fødselsdag

Rally Danimarca

Rally Danimarca = 70 superbiler fra Ferrari kører fra Aalborg til København!! Det er ikke hver dag, at vi får fornøjelsen af at se 70