Ferrari GT2 med HAAS F1 køreren Kevin Magnussen bag rettet i Kbh.

Formula Racing havde stillet deres baneracer, en Ferrari GT2, til rådighed for Kevin Magnussen til Race for Riget 2017.
Ferrari GT2 fra formula auto

Publikum kunne så købe en co-driver oplevelse i den brutale Ferrari GT2 banevogn, som der bestod af to højhastighedsomgange på den 2,4 km lange bybane i København. Banen var indhegnet af tunge grå betonblokke.

Men på trods af den vilde midlertidige racerbane kombineret med en rå racerbil samt den professionelle HAAS F1 kører Kevin Magnussen, ja så holdte publikum sig ikke tilbage og de tilgængelige co-driver ture blev udsolgt på kort tid.

Ferrari gt2

Der var sat en time af til Race for Riget 2017, så det skulle gå tjep med at få skiftet co-driver ved pitstop.

At blive spændt fast til sædet og mærke en baneracers køreegenskaber er en oplevelse i sig selv. Herudover var det så F1 racerkøreren Kevin Magnussen, der sad ved roret og dirigerede Ferrari`en rundt på banen på eminent vis. Så kunne det vist ikke blive meget bedre.Ferrari GT2 med HAAS F1 race driver Kevin Magnussen

Lyden fra den decibel tunge Ferrari 458 GT2 skar igennem luften, da racerbilen fik lov til at arbejde hårdt, hvilket man let kunne høre, da den kom bragende forbi publikum. Op- og ned gearingerne blev flittigt brugt, hvilket var en sand fornøjelse at høre på.
Ferrari GT2 med HAAS F1 kører Kevin Magnussen bag rettet. Race for riget 2017. CHGP 2017
Man var bestemt ikke i tvivl om, hvornår den rå Ferrari GT2 nærmede sig ens publikumsområde på banen, takket være den himmelske brutale Ferrari lyd.

De indsamlede penge fra co-driver turene gik til “Børne Unge Programmet” på Rigshospitalet.
Race for Riget er en del af Copenhagen Historic Grand Prix.

Nyd vores Ferrari GT2 video her:

CHGP 2017 - Passenger laps by Haas F1 driver Kevin Magnussen