Jaguar F-Type R Coupe with 550HP
BiLViDEO

BiLViDEO

Vi elsker superbiler!

Jaguar F-Type R Coupe – måske deres lækreste bil nogensinde?

Jaguar F-Type R Coupe
Jaguar F-Type R Coupe
Sjællandsringen 2014
Roskilde
Sportscarevent
Copyright © Bilvideo.dk

Det er blevet tid til den årlige tilbagevendende begivenhed Sportscar Event. Vi er i 2014 og på besøg på FDM Sjællandsringen.

Vi havde set, at der ville komme to superbiler fra Jaguar, henholdsvis en hvid Jaguar F-Type R Coupe og en rød Jaguar F-Type R cabriolet.

Efter at have set forskellige reklamer med disse biler, var vi meget spændte på deres udseende i virkeligheden samt deres lyd.

Jaguar laver nogle dejlige reklamer og som tilhænger af superbiler med god lyd, ja så var jeg meget spændt på superbilerne fra Jaguar.

Jeg må sige, at jeg blev IKKE skuffet! Design og lyden var i top! Men jeg kunne naturligvis ikke nøjes med at opleve bilerne udefra. Derfor købte jeg en co-driver tur i den hvide Jaguar F-Type R Coupe.

Jeg afleverer billetten og sætter mig ind i bilen. Køreren trykker på en startknap og rattet bevæger sig i perfekt position, vinduerne åbnes osv. Alt sammen sker automatisk og ser vildt cool ud.
Der tages udgangspunkt i nogle indstillinger, som køreren har valgt tidligere på dagen, som bilen så husker. Super lækker detalje.
Bilen har hertil et glasloft, hvilket sikrer en god belysning i kabinen.

Køreren tager kørehandskerne på og så er det ellers afsted. Ned af en lille bakke, der er en del af tilkørslen og så ellers bare op i fart og ud på banen.

Den lyd. Jeg er helt vild med den! Den lyder fantastisk!

Det var en lækker tur og hvis jeg skulle eje en Jaguar, må det helt klart være den her Jaguar F-Type R Coupe. Super lækker og gennemført bil, som Jaguar helt bestemt kan være rigtig stolte af.

Se vores Jaguar F-Type R Coupe video her:

Jaguar F-Type R Coupe Start Up, Exhaust Sound, Loud Revs, Onboard, Walkaround, Sportscar Event 2014

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Superbiler

Flere superbils blogindlæg:

Ferrari 70 års fødselsdag

Rally Danimarca

Rally Danimarca = 70 superbiler fra Ferrari kører fra Aalborg til København!! Det er ikke hver dag, at vi får fornøjelsen af at se 70