CHGP 2016 - Race for Riget

Race for Riget 2016 bød på masser af lækre superbiler

BiLViDEO

BiLViDEO

Vi elsker superbiler!

Er du også fan af muligheden for at komme ud at køre i en superbil som co-driver? Dette havde du mulighed for under Race for Riget 2016 i København. Co-driver turene gik til velgørenhed. Velgørenhedsarrangementet Race for Riget er et “mini event”, som der finder sted under Copenhagen Historic Grand Prix.

Her kan du se nogle af superbilerne, som du kunne vælge imellem:
Race for Riget 2016 supercars

Her er lidt flere billeder af superbilerne, som du kunne vælge imellem under Race for Riget 2016:
Race for Riget 2016

Sikkerheden er naturligvis altid i top under dette superbils arrangement. Så alle skal naturligvis have en hjelm på, når man får en tur som co-driver.
Race for Riget 2016

Når man køber sig en co-driver tur, så kan man vælge imellem kategorierne Guld, Sølv og Bronze. I Sølv og Bronze kategorierne er det tilfældigt, mht. hvilken superbil du kommer ud at køre i. Men Race for Riget har altid sørget for, at tiltrække en masse lækre superbiler.

I Guld kategorien kan du vælge din “ynglings kører” i hans/hendes tilhørende superbil. Det kunne være fx. Tom Kristensen i en Audi eller Jan Magnussen i en Corvette. Når du har købt din billet, skal du stå i kø, indtil det bliver din tur, til at få en co-driver oplevelse.
Race for Riget 2016

Race for Riget har en frivillig hjælper tilknyttet til hver bil. Dette betyder, at når det så er din tur, så fører de dig hen til bilen. Du tænker måske, hvorfor de skal føre dig hen til bilen, men det har simpelthen noget at gøre med, at du har hjelm på og det er svært at have det fulde overblik mht. hvad der ligger på jorden osv. Så det fungerer rigtig godt.
Race for Riget 2016

Og her gør racer legenden Tom Kristensen sig klar, så co-driveren kan få en køretur ud over det sædvanlige.
Race for Riget 2016 Tom Kristensen

Og kort tid efter kører superbilerne en efter en ud på banen i København.

Race for Riget 2016 koenigsegg

Svenske Koenigsegg havde medbragt to superbiler, til stor glæde for gæsterne, da dette svenske mærke må siges at være yderst sjældent i Danmark.
Koenigsegg Race for Riget 2016

På banen i København får co-driverne to omgange med fuld gas, uanset hvilket bilmærke der køres i.

Race for Riget 2016 kører ræs

Det er altid en fornøjelse at se de forskellige superbils mærker, dyste mod hinanden. Og når man er passager, så er det naturligvis endnu sjovere. Bemærk i øvrigt Kia`en, hvor der kommer en flamme ud af udstødningen, som er placeret på siden af bilen. Dette er i øvrigt normalt med lige denne Kia model, som er meget special og hurtig.

Race for Riget 2016 hjørne

Efter to hæsblæsende omgange, så forlader superbilerne banen, så en ny co-driver kan få to hurtige omgange på racerbanen i København.
Race for Riget 2016 porsche forlader banen

Når køreturen var færdig, så er co-driverne altid i ekstase. Her er der en kvinde, som lige har fået to meget hurtige omgange på racerbanen af Jan Magnussen i hans røde Corvette.

Race for Riget 2016 pit

Og I skal naturligvis ikke snydes for vores Race for Riget 2016 video. Så skru op for lyden, vælg 1080P og nyd videoen 🙂

CHGP 2016 - Race for Riget - What is it? (Danish Charity Event with supercars)

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Superbiler

Flere superbils blogindlæg:

Ferrari 70 års fødselsdag

Rally Danimarca

Rally Danimarca = 70 superbiler fra Ferrari kører fra Aalborg til København!! Det er ikke hver dag, at vi får fornøjelsen af at se 70