The Stig in a Ariel Atom 3 Cabriolet in Denmark
BiLViDEO

BiLViDEO

Vi elsker superbiler!

The Stig fra Top Gear kørte publikumsture i Danmark!!

The Stig in Ariel Atom 3
The Stig in Ariel Atom 3 Cabriolet
Sjællandsringen Sportscarevent 2009
Copyright © Bilvideo.dk

Den verdensberømte “The Stig” fra den engelske tv program Top Gear, var blevet inviteret til Danmark.

Hvis du ikke kender The Stig, så kan vi oplyse, at Top Gear er et tv program hvor de anmelder biler – primært superbiler. Her skal diverse superbiler ofte testes på deres bane, for at se hvilken superbil, som er hurtigst.
For at være sikker på, at bilen bliver presset mest muligt, har de hyret en racerkører.

Men befolkningen må ikke vide, hvem denne testkører er. Derfor går han altid i sit signatur tøj, som er en hvid køredragt med en hvid hjelm. Han tager ALDRIG hjelmen af (foran kameraet). På den måde forbliver han ukendt. Men i programmet, har de døbt ham “The Stig”.

Men The Stig var som sagt inviteret til Danmark og han var en kæmpe publikumsmagnet. Han blev fløjet ind til arrangementet Sportsccarevent med helikopter.

Under Sportscarevent skulle han give ture i en sort Ariel Atom, der minder lidt om en aflang gokart. Dvs. ikke så mange dele. Der er selve rammen, som består af nogle metal stænger, som holder sammen på det hele. Hertil er der to sæder og en motor med 300 hestekræfter. Det er det.

Den meget lave vægt kombineret med den store motor, gav vilde præstationer. Bl.a 0-100km/t på kun 3,2 sekunder!! Dette er MEGET hurtigt!!

Der var en lang kø af begejstrede fans, der gerne ville have en co-driver tur med ham. Smilene var store hos passagerne, da han kom tilbage med dem. Han var utvivlsomt en kæmpe succes. Pengene fra publikumsturene gik til velgørenhed, så det var dejligt at se den store opbakning.

Vi nåede også at se The Stig give hans autograf, som var et stort X. Hans X har ikke noget med sangkonkurrencen X Factor at gøre, men symboliserer, at han ikke ønsker at vise hvem er er, da The Stig er ukendt super racerkører.

Nyd vores The Stig video nedenfor.

The Stig in a Ariel Atom 3 Cabriolet in Denmark

Del dette blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Superbiler

Flere superbils blogindlæg:

Ferrari 70 års fødselsdag

Rally Danimarca

Rally Danimarca = 70 superbiler fra Ferrari kører fra Aalborg til København!! Det er ikke hver dag, at vi får fornøjelsen af at se 70